divendres, 14 de maig del 2010

Llanes

L'altre dia vaig anar a l'AYKIL i em vaig comprar unes quantes llanes....jeje, més aviat, moltes llanes! Es que em vull fer una super manta de granny squares, o com jo li dic, una manta de quadrets. Es veu que ara s'ha posat de moda dir les coses amb el seu nom anglès, i és clar, quan busques per internet "manta de quadrets", evidentment, no trobes res. Jejeje.
A casa ja en tinc una d'aquestes mantes, no és molt gran, però abriga que dóna gust. Ja té molt anys, i jo li tinc molt d'afecte ja que la va fer la meva àvia de Mallorca. He contat els quadrets i en té 551!!! Si, si, heu llegit bé, déu ni dó, oi? Quina feinada. No sé quants anys deu tenir (la manta) però jo la recordo desde molt petita. Aquí la teniu.


I ara em toca a mí


Que us semblen, eh? És 100% merino i es pot rentar a màquina. És la Sportwool de Filatura Di Crosa. Ja hem puc preparar a fer quadrets, jajaja, perquè si vull que sigui ben grossa n'hauré de fer uns 1000!!!!! A la manta de la meva àvia cada quadret fa 5x5 i jo la vull fer quasi el doble. Estic boja. Segurament jo els faré més grans, d'uns 10x10, si no, m'hauran d'acabar tancant al manicomi, així amb uns 500 ja en tindré de sobres. Crec que quan tingui nets ja l'hauré acabat, jajaja. Us mantindré informats.

A més de les llanes em vaig comprar un capritxet, una xorrada, però em va fer gràcia. 

és un metro!

12 comentaris:

greta ha dit...

Ostras, nena tienes trabajo para años, ufffffffffffff yo solo de pensarlo, me da un pasmo. Pero ánimos que tú puedes y por cierto me encantas los colores y las fotos.

Unknown ha dit...

Oh, Laia! Jo també recordo aquesta manta de quan érem petites! i què maques les fotos de les llanes! Em recordes a una de les protagonistes de "Julie i Julia" (l'has vist?)
PD: i el meu barret? jjjjjjjjjj

Unknown ha dit...

Per cert, sempre vull cometar aquestes coses tan maques que fas i que escrius, però vaig tan enfeinada que al final se'm passa... :(
però em miro sempre tot el que publiques! ;D

Laia ha dit...

Julie i Julia? Doncs no l'he vist però me la baixarté i la miraré. I no et preocupis que que et faré un barret ben mono, jiji.
Petoneets

Anònim ha dit...

OUAHHHLAAH! la manta de la iaia! i em dormit tots!
I ara tu li continues la tradició, endevant super sister! has triat una llana preciosa...
i la xorradeta és molt diver, jejeh, és un metro!
segur que acabes abans no et penses...

Ganxetades ha dit...

I jo que pensava que el meu era un Súper Projecte... això em sembla el Projecte de la Vida, però ànims pensa que en el futur la teva també serà una manteta estimada!
Les llanes m'encanten i el metro és molt original! Les txorradetes també són la meva perdició...

Sistergloss ha dit...

Vinga Laia!! Dóna-li canya a aquesta manteta remaca, jo sé que et quedarà molt bé... veient el que fas...

Sistergloss ha dit...

Per cert, crec que els iogurts m'han sortit molt bé, ja t'ho diré aquest vespres que estaran a punt per menjar nyami nyami!!
Llavors farem "trueque": iogurts de xoco per "teliganxetillanades" ole!!

Laia ha dit...

Perfecte, farem trueque, Glò. I a veure si començes a fer el teu blog de cuina que sewgur que serà molt xulo.

MJ ha dit...

que proyecto más chulo! y las lanas tienen una pinta estupenda. De Filatura yo sólo he usado la de Zarina y está muy bien. Suerte con los cuadritos!.

La marieta es monísima....

lo didal ha dit...

Qué xula la manta! Ànims segur que te'n surts!

maria ha dit...

ostres! és preciosa aquesta manta!! i tots els records que abriga!! ... ànims! ja som dues enganxades als granny!!