dilluns, 7 de desembre de 2015

L'ós i el conill

Doncs vet aquí una vegada, que una amiga em va ensenyar un patró que volia teixir i em va agradar tant que li vaig dir que jo també el volia fer i a demés una altra amiga també s'hi va apuntar, així que vem fer un mini KAL i vam decidir començar a teixir-lo el dia mundial de teixir en públic WWKIP. Normalment aquest dia fem 24 hores seguides teixint, però aquest any ho vam deixar en 12 hores, ja que jo anava amb el Roc que llavors tenia 7 mesos i l'Alba estava amb un panxot de 7 mesos. I no volíem haver de sortir corrents, oi?
Total, que el patró era un conill i un ós fets de punt, amb la seva robeta i tot, i vaig pensar que a en Roc li agradaria. El conill el vaig tenir fet el mateix dia, bé, les peces del conill, ja que després s'han de cosir totes, i no em refereixo a unir les parts de l'animal, no, sinó que totes les peces estan fetes en pla i per tant tenen costures. Amb el que m'agrada cosir!
Sort que són molt ràpides de cosir, i no es fa gens pesat; l'únic problema el vaig tenir amb el cap, que són tres peces i tenen una mica més de feina. Després de cosir-lo dos cops ja vaig veure com quedaria millor i el vaig cosir mitjanament ràpid i quan em vaig possar a fer l´ós (al cap de 2 o 3 mesos) ja ho tenia per la mà i el vaig cosir bastant ràpid.
De tota manera si decidiu fer-los, tampoc fa falta matar-se gaire, ja que tenen un aspecte de ninots de drap que els fa molt tendres i el fet que no quedin perfectes els dóna un toc especial. Al unir les diferents parts del cos ho vaig fer de manera que quedessin una mica fluixes per donar-li la típica mobilitat dels ninots de drap.
I aquí teniu un parell de fotos, d'excursió a la muntanya, apa!

Podeu trobar més info al meu ravelry
Patró: Rabbit and Bear
Llana: os i conill: Indus d'AdR
             roba: Tobiane de Cheval Blanc
Agulles: 3.75mm

5 comentaris:

enerby ha dit...

Em super encaaaaanten els dos, a més en directe són espectaculars, si mai m'animo a teixir-los ja et vindré a comprar la Indus que amb aquest aspecte rústic que té hi queda genial.
Volem més posts Laia!

Alhana ha dit...

Molt cucos!! Tenen un aire molt dolç. ♥

albis ha dit...

Re-benvnguda!!

Són xulíssims els dos amiguitos!

Naderia de Fil ha dit...

Ains! Vull tornar a ser una nena petita. M'encanten!

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Oohh! M'encanten!! Són molt tendres! Una abraçada