dilluns, 8 d’octubre del 2012

The Ravellenic games 2012

Primer aprofito per dir que els cursos de mitja d'Octubre estan posats a la web de Llanàrium .

Durant els Jocs Olímpics, al Ravelry s'organitzen unes olimpíades paral·leles, anomenades Revellenics, "antigament" anomenades Ravelympics, així que durant el període que duren aquestes, et marques un repte, ja sigui teixir alguna cosa, acabar projectes pendents, aprendre tècniques noves o el que et passi pel cap.
Es pot participar de manera individual o en grup, i amb el grup de Teixicòmanes vem formar un equip i hi vem participar. Però com que som un grup bastant anàrquic vem decidir que cadascú faria el que li donés la gana.
Així que durant la cerimònia dels llocs vem reservar taula a una creperia on ens van posar la innauguració dels jocs i a les 22h ens vem posar a muntar punts com bojos amb la innauguració de fons.
Jo vaig escollir fer un xal amb unes llanes esplèndides que m'havien portat desde el Purl Soho de Nova York. Unes Madelintosh!!!





Vaig trigar molt en muntar els meus punts, més de 300, i encara més en continuar el xal, vaig pensar ( i algú més també) que no l'acabaria a temps però l'avantatge de començar un xal per fora és que cada vegada tens menys punts i el final es fa en un tres i no res. Així que el vaig acabar a temps i aquest va ser el resultat.





Els colors no els hagués triat mai, no m'agraden els blaus, però com que va ser un regal no em queixo, realment són preciosos en directe tot i que jo no me'l posaré, i la llana és una maravella. Podeu trobar més info del projecte aquí

15 comentaris:

Lua ha dit...

Però que monuuuuu!! No t'agraden els blaus??? potser ets més de taronges, oi? jeje!! nena, que és monissim! Aquest color aigua és super maco! Per cert, molt sexi la última foto... ;)

witchnofret ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
witchnofret ha dit...

És preciós! T'ha quedat maquissim!

El Sotaescala ha dit...

m'encanta Laia, el trobo maquisim,tampoc son gaire amiga de blaus , pero aqui queden molt i molt be.

roser

albis ha dit...

Confesso que jo vaig ser una de les que va pensar que no l'acabaries, però és que ens-ho pintaves taaaaaaaaaaan malament!

En fin, finalment el vas acabar i amb nota, perquè t'ha quedat moníssim!

Desmadejalamadeja ha dit...

T'ha quedat maquissim!! Jo soc mes de blaus que de taronges o sigui que m'agrada per totes bandes.
Un peto guapa, he d'anar a fer-te una visita

Kukufrakak ha dit...

que chulooo!!!!!!
felicidades

greta ha dit...

Yo sí que soy de azules, así que me encanta.

Sistergloss ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sistergloss ha dit...

És súper maco!! Preciós, a mi els blaus tampoc no m'agraden, però he de reconèixer que en aquest xal m'agraden més :D.


Petonets!

Alhana ha dit...

Espectacular! I això que sóc de les teues, no m'agraden els blaus, però... com per a pensar-s'ho dues vegades abans de penjar-lo a l'armari!!

Candela ha dit...

XULUUUU!!!!

Issabela ha dit...

Bonico, bonico, de veritat

De la Oveja a la Madeja ha dit...

Jo tampoc sóc de blaus però és curiós perquè des de que teixeixo cada vegada els he anat tolerant més i més i últimament fins i tot n'he comprat algún per mi. La mitja té aquest misteri. N.

Ganxetades ha dit...

Tot i que jo tampoc hauria triat els blaus, m'agrada molt el resultat, sembla que transmet tranquil·litat i equilibri, no?