diumenge, 19 de febrer del 2012

Intercanvi de Nadal

Cada any amb els/les Teixicòmanes fem un intercanvi temàtic, cadascú rep un regal 100% fet a mà sobre el tema que decidim. L'any passat vam fer barrets, però aquest any vam decidir fer alguna cosa més divertida i es va decidir que el tema fos de tremàtica sexy, picant, catxondo... Va ser un sopar molt divertit i vem veure fins on arriba la imaginació d'alguns-es. Jo no vaig tenir-ne molta, però ho vaig intentar. Em va tocar fer el regal sopresa a la Marga i em va costar bastant decidir-me, així que al final li vaig fer un lligacama fúcsia per ocasions especials. Aquí el teniu, encara que les fotos són pèssimes, ja que les vaig fer a corre cuita.


Jo vaig rebre el regal de l'Alba, que em va fer un "salto de cama" molt sexy i venia molt ben embolicat amb xocolatines i una campaneta molt especial.

Ara..... a tocar la campaneta!

9 comentaris:

Belen ha dit...

bueno, bueno.... ara caldrà preguntar al lalu i al quim q els hi han semblat els regals no?

Desmadejalamadeja ha dit...

Ai que picarones!! Que regals mes divertits!! Es molt complicada la lligacama?? Es que tinc una amiga que es casa i ho podria intentar. Ja diràs si costa molt... Un peto

Ganxetades ha dit...

Com sou!!! Haureu de posar "rombos" als vostres posts, jeje.

albis ha dit...

Va ser un intercanvi molt divertit, l'any que ve serà difícil de superar!

lo didal ha dit...

Carai, quina passada.... ben originals. Per cert la llana que et va comprar la sandra l'altre dia, és molt i molt bonica.

ramon ha dit...

Homeeee. Foto de la lligacama i no de la cuixa de la Marga, on s'ha vist?

greta ha dit...

Aquí la feliz receptora de la liga. Es muy bonita y elegante y estoy encantada del regalo. Belén a tu pregunta: Lalu está encantado por supuesto, jejeje.

Núr ha dit...

hihihi! Que bé us ho passeu! Trobo que el lligacames és ben sexy! I el saltodecama aquest està molt bé perquè el pots fer servir també com a samarreta, oi? ;)

De la Oveja a la Madeja ha dit...

Quins regals més xulos! Nxx