diumenge, 7 de novembre del 2010

Creativa

Ahir al matí vaig quedar amb unes quantes Teixicòmanes per anar a Creativa, però que passa si una "menda lerenda" és una pringada i treballa pel matí? Doncs res, que vaig fer l'excursió en solitari, però és que no podia desperdiciar l'entrada que m'havia regalat l'Ana de Tira del Ovillo.
Com que hi vaig anar a l'hora de dinar, molta gent havia marxat i es podien veure tots els stands amb molta calma i sense problemes, es veu que al matí el saló era una mica agobiant de la quantitat de gent que hi havia. Total, que vaig entar i no sabia per on començar, vaig anar mirant una mica de tot fins que van anunciar l'Speed Knitting, el concurs de velocitat amb agulles, uuuuuu, quina emoció! Doncs no va ser per tant, jo sé d'algunes Teixicòmanes que haguéssin pogut guanyar perfectament.
Vaig anar a fer un entrepà i vaig continuar amb l'expedició pel món del patchwork. Quasibé em torno boja de la quantitat de coses que hi han dedicades a aquest tema, així que al final em vaig apuntar a un taller de costura japonesa impartit per Teresa Sako a l'stand d'Inma Patch i vem fer un moneder i m'ho vaig passar "pipa"





 Després vaig continuar amb l'excursió i vaig anar a parar a l'stand de Fet a Mà, que ténen unes teles molt maques i és clar va caure això a les meves mans


Que són per fer aquest SAL

i finalment  em vaig dirigir a l'stand de Tira de l'Ovillo, hi havia anat al principi però l'Ana no hi era i jo volia parlar amb ella, per donar-li les gràcies per la invitació i, com no, marxar amb un parell de troques de Manos del Uruguay Silk Blend (30% seda i 70% merino).



Ja faltava mija hora per que tanquéssin i ja no podia més, estava rebentada, ja no tenia forçes per res i a més a més vaig acabar amb tots els estalvis que havia guardat per l'ocasió.
Vaig tornar cap a casa carregadeta i més feliç que un gínjol. Amb molta feina i projectes per fer, i a més m'he passat la nit somniant amb teles, llanes, agulles, més teles, més llanes, més agulles.....i més i més i més.

15 comentaris:

el Shysh ha dit...

Si és que el vici us guanya. Les teles precioses i la llana de Manos del Uruguay tinc ganes de tocar-la

M. ha dit...

Bonitas telas. De esa lana saldrá alguna maravilla!

Belen ha dit...

nena, al matí va ser una mica agobiant de gent... quina sort la teva...
per cert, m'encanta el moneder, t'ha quedat genial...

petons

greta ha dit...

Pues si que te has gastado la pasta, pero es que nos gusta tanto, jejeje el bolso muy chulo un día nos podrías hacer un taller.

ramon ha dit...

Caram, noia, t'has firat, oi?

Patch-Point ha dit...

Caramb! Segur que ens devíem creuar!

Tallar a sang vol dir, efectivament, tallar sense marges de costura. Si ho vols fer amb punt amagat, a les hores ho hauríes de fer amb el freezer paper, i deixar un marge per amagar la tela cap endins.

Bigunki ha dit...

Bonitas compras

Mlle Miracle ha dit...

Jo també somniaria amb teles i llanes tot el dia, i més després de passar per Creativa. El moneder molt xulo, les teles són molt japos. Em té intrigada però el que es veu dins el moneder, és per agafar millor la tela?

Laia ha dit...

El que es veu dins del moneder són com dos gafets per poder posar una cadeneta o una corretja petita per penjar-te le moneder de la mà o de l'hombro.

albis ha dit...

Tu també vas comprar la Silk Blend de Manos? Caram, haurem de fer un KAL d'aquesta llana, al final

Hormiguica ha dit...

Otra qyue ha picado con la silk blend!! Es que es suave suave eh??

lo didal ha dit...

Molt bones compres i el moneder moníssim!

Unknown ha dit...

Bueno Laia me alegro que e gustara vernos y gracia por asisir. Un abrazo. Y nos seguimos leiendo.

Núr ha dit...

Tinc el mateix moneder, fet a Creativa amb la Teresa Sako, també! :D

Laia ha dit...

Nur, no hi devies anar el dissabte a la tarda, no? Xq si no segur que ens vem creauar. Jejeej.