diumenge, 15 d’agost del 2010

Varis

Aquest estiu s'està presentant bastant productiu, estic fent 5 projectes a la vegada i m'estic pensant d'afegir-ne dos més. Hauria de ser com una aranyeta, tenir vuit braços i així almenys en podria fer 4 d'una tirada. Com que tots els que estic fent m'encanten, tinc baralles amb mi mateixa per decidir-me, jejeje. I, és clar, llavors trigo més en acabar-los. Però és que no ho puc evitar, soc incapaç de concentrar-me només en un de sol, necessito anar canviant.

Un dels projectes no us el puc ensenyar perquè de moment és una sorpresa, només us puc dir que que faig servir fil, agulla i tela. És un projecte de costura, com haureu soposat.
L'altre, són les manoples, que van avançant lentament. No fa falta que us posi cap foto, ja que ja les veu veure aquí.
També continuo fent el bikini per la meva germaneta, i ja em queda ben poc per acabar-lo. Ara, que al pas que vaig  i amb el temps que està fent no sé si el podrà estrenar aquest estiu. La calceta l'he hagut de desfer i tornar a fer i després l'he anat adaptant al meu cul, perquè el patró estava fet per la "barbie". Però estic contenta amb el resultat, està quedant bé, oi?


També estic fent un xal amb les llanes que em van regalar pel meu aniversari, la Malabrigo Twist, i haig de dir que és super gustosa, mmmm, m'encanta agafar-la i passar-me-la per la cara. El patró és de la meva àvia, i  a més a més és molt senzill de fer. Ja sabem que el meu nivell encara és de novatilla, jeje. Aquest també em queda poc per acabar-lo, mireu!


I per últim, i no per això, menys important....uns mitjons!! Si, si, estic aprenent a fer mitjons, la culpa la tenen la Marga i l'Alba, que en tenen una col·lecció. I tenen tota la raó quan diuen que enganxa, avui he aconseguit fer la part del taló i saltava d'alegria, si no, pregunteu-li al Quim. També és un patró bastant senzillet, vaaale, és el patró més senzill que he trobat, és que sóc una mica lenta i si a sobre em complico la vida.... 
A part el patró és en anglès i això ho complica una mica més, encara que un cop ja t'has acostumat, el llegeixes molt més fàcilment, ja que el complicat és saber desxifrar la terminologia i les abreviatures que fan servir, i un cop tens això, amb les nocions bàsiques d'anglès, un traductor i els videos de youtube, he pogut fer això:


El taló ja el tinc acabat, i estic fent la part de la cama, però ja us l'ensenyaré quan tingui la parelleta, bé, potser no aguanto i us el mostro abans, jeje.

5 comentaris:

mercè ha dit...

nena!! ets una machine !
quin bikini més maco no?????? espavila que l'estiu s'acaba, horrooooooor!
sequeix així!!!!

Ganxetades ha dit...

Guapa, quin ritme!
Uns mitjons, què dificilíssim!!
El biquini està quedant molt bé!

greta ha dit...

Nena que productividad por Dios, los calcetines súper bien no? Felicidades guapa

mami ha dit...

Que be el bikini! Laia ets una Crak!

lo didal ha dit...

Molt i molt bé. Fas de tot, quina enveja....sana ehh??
Espero que ben aviat poguem veure els resultats.