diumenge, 22 de desembre del 2013

Intercanvi Nadal 2013

Hola de nou! Com cada any, el grup de Teixicòmanes organitzem el nostre intercanvi nadalenc de peces teixides a mà i com cada any també hi he participat i com cada any he hagut de córrer per acabar la meva peça teixida (aquest cop no pas per culpa meva, em van tenir una comanda parada a Madrid durant 15 dies i gairebé m'agafa un atac) però com cada any la vaig acabar a temps i com cada any m'ho he passat genial.
El tema d'aquest any era "winter is coming" així que teniem molta llibertat per a teixir el que vulguéssim, encara que a mi a vegades això em provoca més mals de caps, perquè soc una cagadubtes i sempre penso que el que teixieixi no serà prou, o que no agradarà. I això que m'ha tocat fer el regal a la Maria José que és una persona super agraïda i tot li agrada, excepte el color groc mostassa ;)
Despés de teixir el projecte a contrarellotge, puc dir que n'estic molt contenta, m'ha agradat molt fer-lo i bloquejar-lo per poder estrenar els meus "blocking wires" que faciliten molt i molt la feina.
Aquí us deixo unes fotos del regal teixit. El patró és el Topiary, he fet la mida intermitja, tot i així ha acabat mesurant 36cm d'amplada per 2.13m de llargada i la llana utilitzada ha estat la Cascade 220 heathers, més info aquí

 


Però això no és tot, en tot intercanvi, n'hi ha un que dóna i un que rep, així que jo també vaig tenir el meu regal i va ser ni més ni menys que una bona amiga, l'Ester. A estat molt divertit ja que dinem gairebé tots el dies juntes i he pogut veure com canviava de projecte, jeje, primer anava a fer-me un xal i el va començar, però un dia vaig comentar que m'agradaven les bufandes i llavors va canviar de projecte i en va començar una, jeje. I a més a més l'ha anat teixit a la meva cara, jaja. M'ho he passat pipa. I també m'anava a regalar una llana per fer-me un coll, però jo un dia vaig comentar que aquella llana em picava, sense saber el que ella pretenia, és clar, i llavors també la vaig fer canviar d'idea. Ah, ara entenc el regal taronja! Ester, m'envies a cagar? Ara ho entendreu amb les fotos.
Ella m'ha teixit una bufanda que a mi m'agrada molt, la Wayfarer amb un BlueSkyAlpaca, però que no us enganyi el nom ja que la bufanda no és de llana sinó de cotó, super agradable i calenteta gràcies al seu gruix. I el color, m'encanta! No, no és taronja.

la Ploma, per variar, xafardejant
 El que veieu en color taronja, no és ni més ni menys que paper de water, com vaig riure :D i si us hi fixeu, també hi ha un paquet de tovallons amb el logo de la botiga, súper, m'ha encantat. Ara em farà pena fer-los servir. I una pissarra en forma d'estrella molt mona, i la caixa on anava tot és preciosa, de fusta, per posar llanetes o guardar projectes, ja veurem.




Bé, que us ha sembla? Jo estic encantada!

13 comentaris:

Desmadejalamadeja ha dit...

Que bonic!!! Sou unes màquines han quedat precioses totes dues. Bon Nadal!

Alhana ha dit...

Molt maques les dues! El paper higiènic ha sigut el regal més original que jo he vist fins ara per un intercanvi, jajaja.
Bon Nadal!!

Sistergloss ha dit...

Super regals!! No m'estranya que estiguis encantada. :D!!

Sistergloss ha dit...

Super regals!! No m'estranya que estiguis encantada. :D!!

Sistergloss ha dit...

Super regals!! No m'estranya que estiguis encantada. :D!!

witchnofret ha dit...

Quina bufanda més guapa!

LEONOR ha dit...

Quina feinada de fudanda!
I quins regals més xulos! Quina enveja...

albis ha dit...

La bufanda és una passada! Bé, les dos bufandes ho són.

Gràcies per tot, guapa, co-capitana!!

Naderia de Fil ha dit...

Tu estaràs encantada, però ja et dic que jo també.
La Topiary és d'un gustós i d'un amorós que no sé com descriure'l.
I què dir del color?
Moltes mercis! Muchas gracias!
Merci beaucoup! Danke schön!
Obrigada! Thanks a lot!

Ganxetades ha dit...

Ooooh! Hauré de fer sol·licitud per què m'agafeu a Teixicòmanes!!! Tot molt xulo!!

Lua ha dit...

Nenaaaaaaaaaaaaa, quina passada!!! La bufanda que vas fer és espectacular.... ja saps que m'encanta!! però la que t'ha fet l'ester és també una passada!! I els regalitos! que guai nena!!! quin riure lo del paper de water, jajajaj!!! Felicitats a les dues!!! Un petonas!!!

ramon ha dit...

Ostres, quins regals! Gràcies per l'organització.

margarida ha dit...

Noies sou unes mega cracs! Quines preciositats us regaleu...m'encanta molt la bufanda que has fet, quin goig veure-la acabada i tan ben plegadeta...

Per cet, la meva amiga María (ganxeta del Portia) ja m'ha dit que va venir a la botiga aquest dissabte i et va conèixer! A veure quan puc escapar-me jo i fer el mateix!

Una abraçada