diumenge, 22 de setembre del 2013

Lizzie

Un altre Kal. Si ja ho sé, és adictiu, no ho puc evitar. Sento Kal, i m'hi apunto, de fet, va ser com una espècie de xantatge kaleru. L'Alba va proposar de fer la Lizzi, aquesta jaqueta que ara us ensenyaré, i per una altra banda, jo vaig proposar un Kal d'uns mitjons, els Norwegian Rose Socks que encara estan a mitjes. Així que vem dir, jo m'apunto al teu si tu t'apuntes al meu, i d'aquesta forma va ser com em vaig trobar fent dos kals a la vegada, i algun més que no té res a veure a mb aquests, jeje. Ja ho veieu, sense remei.

La jaqueta original està feta amb llana fina, però com vaig trobar que de llana, a l'hivern, no me la posaria (degut al disseny que té), vaig decidir fer-me-la per a l'estiu. I justament acabaven d'arribar a la botiga uns cabdells barreja de cotó i llí amb un color impressionant, i amb el gruix perfecte per al patró, fet que també em va influir per apuntar-me al Kal.

Mentre l'anava teixin, hi havia moments en que no estava gaire convençuda de si havia escollit bé el fil. El cotó i el llí no són elàstics com la llana i això fa que treballar-los es faci una mica pesat, i el llí a més a més és una mica aspre, per això molts cops es barreja amb cotó. Però a mida que l'anava fent, més m'agradava i un cop acabada i bloquejada, ha quedat molt toveta i agradable. M'ha agradat molt aquest fil i el color..... que us he de dir, jutjeu vosaltres mateixes.

(ok, les fotos són una cagarruta, però el color és preciós!)








I a més a més, estic tenint la sort de poder portar-la gràcies a que les temperatures han baixat, sobretot al vespre. Sóc, taaaaaaaan feliç amb la meva nova jaqueta.

Podeu trobar més info aquí

8 comentaris:

Ganxetades ha dit...

Em sembla súper pràctica i té una caiguda espectacular!!

albis ha dit...

Preciosa, no m'eextranya que estiguis tan encantada i feliç de la vida!

CABDELLÀNIA ha dit...

Molt bonica!! M´agrada molt el color!!
Ana

Belen ha dit...

Que xula la jaqueta, que guapa estàs i espectacular el cel i mar del Maresme.
petonets

Naderia de Fil ha dit...

El patró i el color escollit són una passada. Ara a gaudir-la!

Desmadejalamadeja ha dit...

Que bonica!!

Anònim ha dit...

A mi el que més m'agrada es que la llana que vas escollir crec que es perfecte pel patró.
Moooolt xuli!!!

Lua ha dit...

Nenaaaaaaaaaa, quina passada!! Laieta, et queda preciosa aquesta jaqueta! Quina feina per l'amor de deeeu!
El que no acabo d'entendre és el color que has triat!!! t'has tornat loca o què? Tu, taronja? jijijiji
Muuuaaaacks!