diumenge, 16 de desembre del 2012

Double Heelix

Feia més de dos anys que tenia el patró i la llana per fer-los, però s'anaven interposant altres projectes pel mig. Finalment els vaig començar no fa gaire, però en lloc de ser per mi vaig decidir regalar-los a la meva germana petita per al seu sant, així que també vaig canviar la llana que havia escollit en un principi.
Per qui no ho sàpiga, el Double Heelix són uns mitjons i a diferència de molts altres aquest es comencen per el taló, segona cosa que em va cridar l'atenció, ja que la primera va ser l'espiral que es va creant mentre es teixeix, que m'encanta, i l'efecte de positiu/negatiu entre els dos mitjons.


És un patró molt entretingut de fer, si més no al principi, ja que un cop has fet el taló la resta no té cap secret, bé, només un, la punta, de diferent color, es fa amb voltes curtes.




L'única cosa que no m'ha acabat d'agradar és que a causa de la construcció del taló a vegades queden uns foradets al costat, per tant s'ha d'anar vigilant a cada canvi de fil i de color, ja que es treballa amb 4 fils a la vegada, dos de cada color, per a que el mitjó no sembli un colador. 
Tot i així els recomano, els foradets tampoc són tan grans, si vigiles bé queden bastant disimulats i la meva germana sembla que ni els ha vist així que em dóno per satisfeta.
Ella ha marxat de casa ben contenta i amb els mitjons posats :)

Podeu trobar més info aquí

Patró: Double Heelix
Llana: Regia 4 fädig
Agulles: 2.5mm

11 comentaris:

Sistergloss ha dit...

Ooooh!! Súpers!!! <3

Bigunki ha dit...

Que buena idea.

albis ha dit...

M'encanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Greta and the fibers ha dit...

Preciosos, un regalo genial

Bugaderes39 ha dit...

Fa segles que els tinc a la llista de pendents. El teu resultat em referma en la intenció.

CABDELLÀNIA ha dit...

Què suuuperbonics!! M´encanten!!
Muuuas
Ana

Lua ha dit...

Que monus nena!! els trobo genials! I t'han quedat supers! ets una crack! :) trobo xulissim l'efecte positiu/negatiu. Muacks!!!

ENTRE TROQUES ha dit...

Molt divertits! Son supermacos, felicitats!!!!!!!!!

margarida ha dit...

Uaaaauuu! Fantàstics! Quina germana més molongui!

CABDELLÀNIA ha dit...

Son preciosos!!!!!! quina pasada...... se'm cau la baba, jo vull uns!!!!!

Laura

Ganxetades ha dit...

Ja em vaig enamorar d'ells quan me'ls vas ensenyar, però és que ara aquesta espiral i el joc negatiu-positiu em tenen fascinada!!
Magistrals!!