dilluns, 10 de desembre del 2012

Banderoles a mitjes

Fa molt de temps que volia fer unes banderoles de tela per penjar d'una de les bigues del Llanàrium, però com sempre em passa, vull fer tres-mil coses a la vegada i fins que l'Araceli no em va animar no vaig fer res. Així que em vaig plantar a casa seva i ens vem passar un matí rient i cosint. I després menjant pizza, nyam!
Vaig buscar un tutorial però ara soc incapaç de saber d'on el vaig treure, així que us deixo un tutorial de com les vaig fer.

Primer hem descollir les teles, en el meu cas unes teles del Kaffe Fassett que podeu trobar al Llanàrium (publicitat gratuïta :p), fer una plantilla de la banderola, dibuixar-la a la tela i tallar-ne dues, ja que una serà per la cara del davant i l'altre per la del darrere.
(ah, no oblidar deixar 0.5cm per al marge de costura)



  Un cop tenim les dues parts tallades posarem dret amb dret i les cosirem deixant la part superior sense cosir per poder donar-hi la volta.






Un cop cosides, tallem la punta de sota perquè no quedi un bony, els donem la volta i les planxem.



I, voilà, ja tenim les banderoles llestes




El següent pas és molt "important", s'ha de posar el biés!!! Atenció, les meves banderoles s'han passat molt mesos dins  d'una caixa per mandra de posar-lo!!
Així que si no teniu la sort com jo de tenir una amiga com la Lua, ho haureu de fer vosaltres, jeje. I per això no tinc cap foto d'aquest procés ja que la Lua es va oferir voluntàriament a cosir-lo, i jo no m'hi vaig negar, era conscient que s'hi podrien passar més temps, a dins de la caixa.
Per posar el biès haureu de deixar-ne suficient a banda i banda per poder lligar-les, i vigilar que la distància entre banderoles sigui igual. 
Com podeu veure la Lua ho va fer genial. I no només em va posar el biès, sinó que també em va regalar uns coixins per la botiga super xulos, els podeu veure al seu blog




 Lua i Araceli!! Mil gràcies! No sé que faria sense vosaltres, jejeje.



 


8 comentaris:

CABDELLÀNIA ha dit...

Què xules les banderoles!! M´he de passar per veure-les!
Ja saps que m´encanten les teles que tens, són precioses!!
He vist els coixins, quina enveja d´art que teniu!!
Muuuas
Ana

Lua ha dit...

Oooooooohhhh! Peazo tutorial laia! Que trempada que ets! Tu quan fas les coses, les fas be o no les fas, oi? Jajajaja!! Molt xules les fotos! Gracies a tu per ser com ets! Un petonas!

Rosa Blog Style ha dit...

Mooolt maques!! No sabia que tenies teles també!! El pròxim cop me les miraré perque algun trocet segur que cau!!

http://rosablogstyle.blogspot.com.es


Salutacions!!!

Sistergloss ha dit...

ets la millor_!

Belen ha dit...

gràcies pel tutorial!
si mai faig banderoles li diré a la lua que em faci el bies hehe

petons

De la Oveja a la Madeja ha dit...

Precioses! N.

Ganxetades ha dit...

Han quedat precioses i a sobre fetes en bona companyia que més es pot demanar!!

Eva ha dit...

Gracias por el tutorial.
Las telas son preciosas ;-)

Abrazos, Eva.