dimarts, 11 de setembre del 2012

Swap Manta (6,8 i 12)

Ho sé, no tinc perdó, fa mil anys que no publico, però ara us cansareu de mi ja que tinc tantes coses per mostrar que no sé ni per on començar.
De moment, us deixo la penúltima entrega dels quadrets de l'intercanvi de la famosa manta. Quedaven per fer 4 quadrets, que me'ls havia de fer jo,  més 2 que no em van arribar mai, així que, dit i fet, vaig fer aquest 6 quadrets.


 






L'ultima entrega serà la manta muntada, ara comença el pitjor, unir tots els quadrets i pensar com fer-ho. Teniu alguna idea??

I aprofito per dir que encara queden palces al cursos de mitja i ganxet al Llanàrium

9 comentaris:

ramon ha dit...

Doncs, au, agafa la mà d'obra que corre per Llanàrium i a cosir la manta.

Lua ha dit...

Ja et val nenaaaaaaa!! Mes d un mes sense escriure! Jeje guai, laia, osti quedara una manta super xula! Si necessites help, ja saps! Petooooooo

Alhana ha dit...

No tinc ni idea de quin seria el mètode més acurat per cusir els quadradets si no són de ganxet però el que sí sé és que et quedarà espectacular!!

Bigunki ha dit...

Todos los cuadrado son preciosos ( tengo que avanzar con las dos agujas)

rosalia ha dit...

M'encanten!

Ganxetades ha dit...

Ja et pots posar a cosir, tinc tantíssimes ganes de veure aquesta manta acabada!!!

El Sotaescala ha dit...

molt macus especialment el blau

roser

Lanezi ha dit...

Son bellísimos, seguro que la manta quedará espectacular.

Núr ha dit...

Ole, ole i ole! Em pensava que havies oblidat la teva manta de quadres!!! quines ganes de veure-la acabada! Jo no et puc ajudar amb el tema de les unions, perquè no en sé, de fer punt (però suposo que a hores d'ara ja ho saps, perquè t'ho he dit mil vegades, oi? hahahaha). Això sí! T'envio molta sort per a trobar la manera i molts ànims per a la tasca tan pesada d'unir les peces! ;)