dijous, 2 d’agost del 2012

Mini Swap d'estiu

Dos cops l'any, al grup Spanish Swap de Ravelry, la Sig organitza uns intercanvis en els que m'encanta participar-hi. Però aquest estiu ha introduït un canvi, durant el mes de Juliol i mentre esperem el proper intercanvi, ne'm fet un de mini, és a dir, es tractava d'enviar una o varies troques de llana, un patró i alguna cosa de menjar. Com que era una cosa que no donava cap tipus de feina extra m'hi vaig apuntar ben ràpid, però quan vaig veure qui m'havi tocat per a l'intercanvi em van entrar tots els dubtes del món. M'havia tocat, ni més ni menys, que la MJ!! És clar, ella treballa en una botiga de llanes Rowan, així que no sabia que fer, però després d'haver investigat una mica vaig veure clar el que li havia de regalar: dues malabrigo Silky merino en color rosa, una Kinu 100% seda, un patró que ella volia i unes porquetes (o xuxes, com els hi volgueu dir), tot i així tenia dubtes, així que li vaig fer un detallet, un hipopòtam per la nevera, evidenment, és un imàn :p




I això no és tot, ja que a mi també em va tocar un regal. A mi em va enviar un paquet l'Ángela, i quan el vaig obrir em va encantar tot. Una bossa plena de porquetes boníssimes, una llana lace, la Sheepland, en un color que no imaginarieu mai de la vida, un patró que em va enviar per correu i un llibre antic, però que és un gran clàssic en el món teixeril, el Knitter's Almanak de la tan famosa EZ (Elizabeth Zimmermann) dedicat, per l'Ángela, no per la EZ, que si no si que flipo, jeje.
 Ara em toca pensar en el patró per a al llana, l'Ángela em proposava el Pi Shawl del mes de Juliol, però és un xal rodó i tot i que és molt maco, no m'hi acabo de veure, així que el que faré és l'altre que em va regalar, el Vermont, que a mi m'agrada molt. Vosaltres que opineu, que li anria millor a aquesta maravella de llana??




Ah, i si no us hi heu fixat, les porquetes són dels colors més bonics del mon ;)

6 comentaris:

ramon ha dit...

Caram, què xulo!
Per cert, deixa'ns "porquetes" (?) per a les trobades, golafre!

Núr ha dit...

Que maco elpatró del Vermont! Jo crec que amb aquest color pot quedar preciós! :)

M. ha dit...

qué preciosidad saldrá de ese hilo tan bonito!

Desmadejalamadeja ha dit...

Quina xulada d'intercanvi... Es nota molt en els regals que escolliu el carinyo que li poseu.

Ganxetades ha dit...

Jolin i jo sense apuntar-me a cap swap!!! Quins regals més xulos!!

ginesta ha dit...

quina xulada!! ja ensenyaràs què fas finalment amb la llana de l'intercanvi