diumenge, 20 de maig del 2012

The Clash

Feia molt temps que no escoltava The Clash fins que em van encarregar un xal per regalar. I que té a veure aquest grup de música amb un xal? Doncs que la disenyadora li va posar de nom "Shawl I stay or Shawl I go", no em pregunteu perquè, que no en tinc ni idea. Crec que simplement deu ser pel joc de paraules.

És un patró molt senzill i tot i que al principi no m'acabava de convèncer, (no l'hagués triat mai per mi) el resultat em va agradar molt. Havia de ser un regal sorpresa, per tant, havíem de triar patró, llana i color amb el que crèiem que li podría agradar, i no és tan fàcil com sembla. El vaig fer pràcticament tot, durant les vacances de Setmana Santa a Astúries. I quan  va arribar a la seva destinatària se de ben segur que li va agradar molt.

Per fer les fotos vaig agafar de model a la meva germana, que no és la destinatària. Gràcies G per ser la meva víctima, jeje.




No vaig poder fer gaires fotos ja que, just abans de fer-les, la càmara va caure a terra i la pantalla es va trencar així que vem fer les fotos a "cegues". Ara ja sé el que he de demanar pel meu aniversari que és d'aquí poc :)

Patró: Shawl I stay or Shawl I go
Llana: Cascade Heritage Sock
Agulles: 4.5mm

Més detalls aquí


8 comentaris:

Kukufrakak ha dit...

muy chulo!!! ya me gusta, parece hecho en tres trozos y unidos! estoy mirando el patrón...ahora tengo una labor a ganchillo entre manos pero ya me gusta!!!

Desmadejalamadeja ha dit...

Es maquissim Laia!! Tens unes mans !!

albis ha dit...

Jo tampoc l'hagués triat per mi, però es nota que és un xal molt agraït de teixir.. T'ha quedat molt maco!

El Sotaescala ha dit...

m'agrada molt la forma que te , es molt original

roser

Bigunki ha dit...

Ya me gusta,

Ganxetades ha dit...

Tot i que jo no sóc de grisos, m'ha agradat molt el color!! això de la càmara, quina mala sort...

Nutsue ha dit...

Molt xulo!

lo didal ha dit...

Es veu molt maco! Pel meu gust però hi ha altres xals que m'agraden més.