dissabte, 30 d’abril del 2011

Brainless

Feia temps que els havia començat, al Gener per ser exactes, però com que sempre vaig fent mil projectes a l'hora, no els vaig acabar fins Setmana Santa. Els vaig escollir perquè com diu el seu nom "Brainless", que traduït pel Sr. Google vol dir "estúpid", vaig pensar que serien d'allò més senzills de fer, jejeje. Jo si que sóc una mica brainless, perquè la part del taló m'ha portat una mica de cap, afegint, a més a més, que el patró no està molt ben explicat. Tret d'això, la veritat és que no tenen gaire complicació i el resultat m'agrada molt. Llàstima que hauran d'esperar fins el proper hivern per poder-los dur.
He fet servir la llana per mitjons Regia extra twist merino color, molt agradable i còmode. I el patró el podeu trobar aquí.




17 comentaris:

celi ha dit...

t'han quedat moooolt xulis :)

Bigunki ha dit...

Preciosos. Imagino que han quedado así con mucho trabajo

tina ha dit...

Què macos t'han quedat!

albis ha dit...

Preciosos, preciosos, preciosos, ja t'ho deia quan te'ls veia teixir. Jo estic fent uns molt semblants de la mateixa dissenyadora i aquests també m'agradaria fer-los algun dia. La llana els-hi escau molt.

Mami ha dit...

En podries fer uns per la teva “mami”, els primers que em vas fer els he dut tant que ja se’n gastat!

Neus ha dit...

Quina traça amb els mitjons!! El taló és super original! Aprofita aquests dies de primavera que la calor ja apreta per posar-te'ls!

Belen ha dit...

molt macos! ja ets experta en això de mitjons no nena?
m'encanten, llàstima que ja ve el bon temps i els hauràs de guardar al calaix fins l'any que ve...

petons

greta ha dit...

Te han quedado muy bonitos. Con un poco de suerte igual todavía llegaras a tiempo de llevarlos algún día de estos que refresca un poco.

Ganxetades ha dit...

Són maquíssims, si t'ha costat no és nota per res!!

Núr ha dit...

Jo, de punt, de moment només faig bufandes! hihihi Em sembla increïble les que podeu fer coses tan maques i fines com aquest parell de mitjons! ains... T'han quedat xulíssims!

Nutsue ha dit...

Són xulíssims! Sempre he vist que l'expressió "brainless" a l'hora de teixir es fa servir per a fer referència a un projecte d'aquells que es fa sol, que no has de pensar per fer-lo, però per la foto jo no diria pas que ho siguin!

Hormiguica ha dit...

Me encanta el detalle del talón. Son muy chulos, ha merecido lapena el esfuerzo.

Besicos

maria ha dit...

t'han quedat perfectes!

Desmadejalamadeja ha dit...

Quina passada Laia, són xulíssims i tenen una pinta de còmodes... Jo ja no me'ls treia per res.

iaia.imma ha dit...

Jo els vist i tocat i puc dir que son .....
un coup de coeur.

LaNeRe ha dit...

Chuliiiiiiisimos!!

Lanezi ha dit...

qué preciosos te quedaron. Yo no descartaría el tener que usarlos un día de éstos, el frio no acaba de irse (quien te escribe lo está haciendo con calcetines puestos, jiji)
que pases un lindo finde