diumenge, 11 de juliol del 2010

Bikini

Ja ha arribat l'estiu! I les ganes d'anar a la platja, d'anar a menjar gelats, d'anar al xiringuito per les nits...m'encanta l'estiu! Així que he començat a fer una coseta que hi té molt a veure. Un bikini!
Al Juny va ser l'aniversari de la meva germana petita, la Mercè, i em va demanar si li podia fer un bikini per anar a la platja. I evidentment no m'hi vaig poder negar. Vaig agafar el bikini que m'havia fet la meva àvia fa 17 anys per treure el patró, preciós, però el volia fer diferent, llavors vaig mirar patrons per internet...Uf, no sabeu la de voltes que he donat per trobar algun que m'agradés per la meva germana. Al final vaig trobar un patró i l'he modificat, jejeje, ara podré dir: és un diseny meu! D'acord, d'acord, no em passo, jeje: he modificat el patró d'un altre! Jajjaj. Bé...de fet...només he modificat el tamany i el tipus de punt, jiji, però si cola...cola. Jejej
Això és una petita mostra de com està quedant, evidentment no està acabat.

Quèèèè, xulo, eh!

Estic disfrutant molt fent-lo, no sabia si en seria capaç, i ja ho veieu! Crec que en una setmaneta l'acabaré i la Mercè el podrà lluir d'una vegada. Ja us l'ensenyaré un cop acabat.

6 comentaris:

Mami ha dit...

Amb la "resaca" de la mani i ja estàs treballant en el blog!...la Mercenetes lluirà un Bikini fantàstic!

ginesta ha dit...

què bonic! sempre he pensat que un cop mullats deuen agafar molt de pes... ja ens explicareu si és veritat! :)

greta ha dit...

Caramba que pedazo bikini, ya puede estar contenta tu hermana. petonets

Quim ha dit...

T'està quedant molt bé carinyitu, m'agraden molt els colors. Ah! el moneder per les claus va genial, però el bolset pel tabac se'l va quedar la meva sogri, ta mare, ehhhh!!

lo didal ha dit...

Molt xuli, com diu la Ginesta ja ens diràs si agafa pes.

margarida ha dit...

uooohhh!!! que valenta!!!! tinc una amiga que sempre em demana que li faci un, però trobo tan complicat que em quedi bé...que ni ho intento!