dissabte, 27 de març de 2010

Coixí acabat

Finalment he aconseguit acabar el coixí del que us vaig parlar aquí. Era el primer cop que feia una cosa així i el resultat es pot dir que és bastant acceptable. Vaig  agafar la tela taronja i després de pendre les mides vaig començar a retallar la tela obtenint les dues peces del darrere del coixí


Després vaig planxar les costures per poder-les embastar millor i així començar-les a cosir. Primer vaig cosir la costura del centre (per on es posa el farcit del coixí)

Com sempre, la Ploma controla que tot
estigui perfecte. 

Després vaig continuar amb els costats. Això ja comença a agafar forma, eh! 

 
Ara toca montar la funda i embastar-la

I un cop fets tots aquest passos........a cosir!!! Si la funda té quatre costats jo en vaig cosir 7! I això com pot ser?? Doncs perquè la màquina té vida pròpia i el primer costat, un cop acabat de cosir semblava les corbes de Font de Cera (Alella). A descosir! Tornem a començar. Començo bé però quan estic arribant al final del primer costat resulta que la cantonada ha quedat massa gruixuda i s'encalla la màquina!  Un altre cop a desfer el que havia fet, retallo tela que sobrava, torno a embastar i torno a cosir. Visca! Ara si que m'ha quedat bé! Però no s'acaba aquí. Quan només em quedava l'últim tros per cosir, no sé que passa, em lio amb el pedal i se m'encalla la màquina. No funciona!! Em sembla que me le carregat. L'agulla no puja ni baixa, apreto el pedal i fa un soroll que no m'agrada gens. Buaaaaa, estic a punt de llançar-la per la finestra. Jajajajaj. Paciència, començo a desmontar-la, una peça per aquí, l'altre per allà......això si que s'em dóna bé! La torno a montar i....voilà: Funciona!! Agafo l'últim tros i per fí el puc cosir. Prova superada. La meva Alfa Inizia i jo ens hem fet amigues. I mireu, el resultat no està gens malament per ser la primera vegada, encara que es pot millorar moltíssim. Però una cosa està clara, la funda ha quedat ben feta i ja no es desfarà. (O això espero, després de suar 3 hores amb la màquina de cosir).4 comentaris:

kim ha dit...

Perfecte, aquesta funda in secula seculorum, molt bé, la màquina de cosir comença a rendir!! ara a pels botons dels pantanols que em van justets, eeeeh!!, jejeje

Glòria ha dit...

T'ha quedat molt bé :)

ganxetades ha dit...

Felicitats!! Ha quedat molt bé i això de la màquina sembla taaaan difícil!!

Laia ha dit...

Ganxeteades, per mi el més complicat ha estat que les puntades quedessin rectes, però un cop t'hi poses....és més fàcil. I si jo ho he aconseguit, segur que tu també. Jeje.